Acesti impostori ai micului ecran, de genul Morar si Capatos, nu fac altceva de cat sa infesteze publicul cu mizerii de emisiuni si mizerii de mentalitati. Publicul roman este destul de maleabil dupa cum spuneam in articolul precedent, priveste exact la ce i se da, nu are puterea sa discearna intre bine si rau, din pacate.

Morar a luat o cazatura de toata frumusetea incercand sa se cocoate precum o maimuta pe o scara de care tineau doua dudui la fel de proaste ca el, de altfel. Desi una dintre dudui il atentioneaza de faptul ca o sa-si rupa dosul daca mai continua sa urce pe scara, Morar nu le asculta. Astfel, rezulta ce se vede in imagini.

Emisiunea pe care Morar o face este una mondena, plina de ciurucuri si vedete intitulate VIP de nimeni. Sa fii vedeta in Romania nu mai este problema. Atata timp cat ai bani totul se rezolva, iar tiganii au bani berechet. Astfel, vedem numai manelisti si scandaluri tiganesti in ulrima vreme. Bineinteles, publicul roman nu are altceva mai bun de facut de cat sa stea cu gura cascata la televizor.

Capatos la fel, aduce in studio numai ciurucuri de invitati, oameni care se remarca numai prin publicitate negativa dar hei, publicitate pozitiva sau negativam tot publicitate este, nu? Astfel, multi dintre invitati sunt platiti chiar de televiziunile care difuzeaza scandalurile cu pricina. E doar o firimitura din banii primiti pentru publicitate in orele cu audienta maxima in care romanii stau zgaiti la manelisti ca si cum atunci si acolo s-ar decide soarta pamantului.

Mie imi place omul om si porcul la tava. Oamenii sa ramana oameni iar cei care au chef de emisiuni de tot rahatul sa se impuste din gresala.

 


 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.