SHARE

Copiii din ziua de azi incep sa devina din ce in ce mai alergici si mai bolnaviciosi. S-au cam dus vremurile in care poluarea era doar un zvon. Astazi, industria incepe sa faca ravagii din ce in ce mai insemnate sanatatii mondiale si acest lucru trebuie stopat. Pai imi aduc aminte devacantele la tara pe care le petreceam in copilarie. Nimeni nu suferea de nimic si satele erau pline cu batrani, batrani care traiau si 90 de ani. Acesti batrani umbla astazi dupa dansii cu plasele de medicamente. Mai e nevoie de intrebari sau de raspunsuri?

Cert este ca traiul pe pamant s-a degradat treptat, odata cu avansarea noastra ca si civilizatie. Am avansat dar cu ce cost? Pretul cred ca este unul mult prea scump. Viata asa cum o stiam noi cand eram mici s-a schimbat destul de mult iar cei mai afectati de aeasta schimbare sunt copiii. Ei sunt cei mai sensibili iar organismul lor este in continua crestere si modificare. Viata intr-un mediu poluat poate sa dezvolte diverse boli greu de tratat dar si de identificat. Stim cu totii cat de dificil este sa tratezi o alergie de exemplu. Alergiile sunt un fel de “boli”, insa fara vindec din pacate. Unii se nasc cu ele, altii le dobandesc precum intoleranta alimentara. Nimeni nu e batut in cuie iar un mediu toxic cu siguranta va spori riscul de aparitiei problemelor la micuti.

Daca totusi ti se intampla sa ai prichindelul bolnavior de ceva alergii sau intolerante alimentare, acum exista cartea care iti vindeca copilul. E drept, se ofera niste solutii cat mai naturale si cat mai aproape de realitate, insa cert este ca aceste alergii pot fii tinute sub control.

Eu unul consider ca orice boala poate fii controlata si chiar vindecata. In secolul in care traim cred ca suntem destul de avansati tehnologic si intelectual astfel incat sa intelegem modul in care functioneaza corpul uman si sa-l putem “imblanzi”. Trebuie doar sa existe si putina vointa din partea celor care controleaza industria farmaceutica. In fine, am mai discutat pe aceasta tema si din pacate concluzia este un asingura: orice boala poate fii vindecata daca se doreste.

Articole Recomandate

Ochelari de vedere personalizați nu doar în funcție de parametrii tăi optici, ci... „Inovația face distincția între un lider și cei care îl urmează” - Steve Jobs. Inovația revoluționează tehnologii, produse, îmbunătățind experiența oamenilor și transformând modelele de afaceri. Ac...
Cum să ajungi rapid pe aeroportul Otopeni, de la Galați Zborul în ziua de azi a devenit nu neapărat un obicei, ci o necesitate. Trăim în secolul vitezei, în secolul în care timpul este de departe cel mai prețios. Nu mai avem timp de pierdut cu călătoriile ...
Mai dăruim flori de 8 Martie? Cum ziua de 8 martie se apropie cu pași repezi, sunt convins că fiecare bărbat s-a cam gândit așa ce cadou să facă femeilor importante din viața lui: iubită sau soție, mamă, fiică, soră, etc. Ziua Fem...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here