SHARE

Copiii din ziua de azi incep sa devina din ce in ce mai alergici si mai bolnaviciosi. S-au cam dus vremurile in care poluarea era doar un zvon. Astazi, industria incepe sa faca ravagii din ce in ce mai insemnate sanatatii mondiale si acest lucru trebuie stopat. Pai imi aduc aminte devacantele la tara pe care le petreceam in copilarie. Nimeni nu suferea de nimic si satele erau pline cu batrani, batrani care traiau si 90 de ani. Acesti batrani umbla astazi dupa dansii cu plasele de medicamente. Mai e nevoie de intrebari sau de raspunsuri?

Cert este ca traiul pe pamant s-a degradat treptat, odata cu avansarea noastra ca si civilizatie. Am avansat dar cu ce cost? Pretul cred ca este unul mult prea scump. Viata asa cum o stiam noi cand eram mici s-a schimbat destul de mult iar cei mai afectati de aeasta schimbare sunt copiii. Ei sunt cei mai sensibili iar organismul lor este in continua crestere si modificare. Viata intr-un mediu poluat poate sa dezvolte diverse boli greu de tratat dar si de identificat. Stim cu totii cat de dificil este sa tratezi o alergie de exemplu. Alergiile sunt un fel de “boli”, insa fara vindec din pacate. Unii se nasc cu ele, altii le dobandesc precum intoleranta alimentara. Nimeni nu e batut in cuie iar un mediu toxic cu siguranta va spori riscul de aparitiei problemelor la micuti.

Daca totusi ti se intampla sa ai prichindelul bolnavior de ceva alergii sau intolerante alimentare, acum exista cartea care iti vindeca copilul. E drept, se ofera niste solutii cat mai naturale si cat mai aproape de realitate, insa cert este ca aceste alergii pot fii tinute sub control.

Eu unul consider ca orice boala poate fii controlata si chiar vindecata. In secolul in care traim cred ca suntem destul de avansati tehnologic si intelectual astfel incat sa intelegem modul in care functioneaza corpul uman si sa-l putem “imblanzi”. Trebuie doar sa existe si putina vointa din partea celor care controleaza industria farmaceutica. In fine, am mai discutat pe aceasta tema si din pacate concluzia este un asingura: orice boala poate fii vindecata daca se doreste.

Articole Recomandate

VandImaginatie.ro – cele mai bune servicii content writing în limba română... Da fraților, am dat startul acestui proiect, în sfârșit. Am lucrat la site-ul vandimaginatie.ro de ceva timp vreme și chiar dacă nu a ieșit 100% ce mi-am dorit, sunt mulțumit. Este un portal prin inte...
De ce beneficii te bucuri ca model la Luxury Studio? Orice tanara ambitioasa viseaza sa isi faca o cariera in videochat. Este un domeniu de activitate infloritor, care promite numai avantaje pentru fete. Mai ales in tara noastra acesta a cunoscut o popu...
Merită investiția în case din lemn? Ca orice tânăr din țara asta care se apropie de 30 de ani și se gândește să se așeze la casa lui, am început evident prin a-mi căuta un acoperiș deasupra capului. Destul de dificil de găsit de altfel ...

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here