SHARE

Imi pare rau ca Weird Al nu mai scoate asemenea melodii in prezent. L-am descoperit prin anii 2003 cand mi-am cumaprat pentru prima data calculator. Nu aveam internet pe atunci, nu exista nici macar youtube care a aparut in 2005. Luam de la colegi si prieteni diferite filme si clipuri pe care le vizionam la ceas de seara. Printre aceste clipuri era si unul numit “Amish Paradise”, o parodie a lui Weird Al facuta dupa Coolio – Gangsta’s Paradise.

De atunci, nu am mai auzit nimic de Al. in 2009 am redescoperit si eu internetul, cand am avut pentru prima data o conexiue acasa. Atunci exista si Youtube de ani buni si am inceput sa il si folosesc. De cand am descoperit Youtube, nu mai am nici macar un mp3 in pc. Sunt de parere ca mp3-urile aduc a anii 2000, chiar inceputurile anilor 90, cand nu aveam internetul asa ieftin si asa de raspandit. Daca stau sa ma gandesc mai bine, dintre toti colegii mei din clasa doar unul avea calculator, iar dintre prietenii mei de joaca de la bloc la fel, doar vreo doi.

Cu timpul, tehnologia a evoluat si astazi cu greu mai gasesti casa fara calculator. Toata lumea are cate un laptop conectat la internet si smartphone. Sunt atat de utile incat nu poti trai fara ele.

Astazi, ii cunosc toate clipurile si toate melodiile lui Weird Al, iar cea de mai jos, intitulata I’ll Sue Ya, este una dintre preferatele mele. Textul iese in evidenta si din aceasta cauza merita trecut pe lista.

Articole Recomandate

Cântăreți celebri în urmă cu +20 de ani, dar și acum. Vezi cine a îmbătrânit și ... Muzica anilor 70-80-90 mi se pare de departe cea mai calitativă din întreaga istorie. Partea bună este că mulți artiști care erau celebri pe-atunci, încă nu și-au încheiat cariera. Mulți dintre ei înc...
Untold Festival 2017 (5,5 Hours Set) Anul trecut, în 2017, a avut loc un eveniment pe care sincer, nu-l vedeam petrecându-se în România. Este vorba despre UNTOLD, festival de muzică trance. Deși românii nu prea știu ce-i aia trance, fiin...
Gaia live at A State Of Trance 650 / Ultra Music Festival 2014 Așa sună unele dintre cele mai bune minute din istoria muzicii TRANCE. Totul s-a întâmplat în 2014 în cadrul Ultra Music Festival, prin prisma A State of Trance. Clipul a adunat până acum vreo 2 milio...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here