SHARE

Da, am gasit unul dintre cele mai ciudate clipuri de pe Youtube. Auzi “rasul care te paleste”. Nu stiu cine este tipul acesta, insa ma uit la ratia like – dislike. E undeva pe la jumatate din acest punct de vedere, asadar jumatate din oameni il plac, jumatate din oameni considera clipul drept ciudat si total tampit.

Cum s-o fi gandit omul tocmai la rasul care te paleste? Nu pot sa imi dau seama si sincer nici nu stau sa imi bat capul cu asa ceva. Il pun aici ca sa vedeti si voi ce oameni urca clipuri pe youtube: care mai de care mai ciudati.

Oare sa fii ciudat este intotdeauna un lucru rau? Nu stiu ce sa zic, insa cu siguranta nu veti fii agreat de toata lumea. Probabil vei pati ce pateste si tipul de mai jos cand isi posteaza clipuletele pe Youtube: jumatate vor da like, jumatate dislike. Jumatate or sa te placa si te vor accepta, jumatate te vor marginaliza. De acceptat, probabil ca te vor accepta oamenii capabili sa te inteleaga, oameni care au fost la randul lor marginalizati.

Romania este o tara plina cu prejudecati si din pacate nu putem sa facem mare branza in aceasta privinta. Oamenii nu au minte sa inteleaga o persoana, au minte doar sa ii judece si sa rada de ei, sa ii ridiculizeze.

Va las sa vedeti si voi clipul, din cate imi aduc aminte, tipul a fost si la Romanii au Talent si a primit 3 X-uri inainte sa apuca sa rada :)) Plictiseste cu introducerea exact ca si in clipuri, insa nu mai zic nimic… Va las sa urmariti aici in liniste clipul.

Articole Recomandate

Cele mai bune glume cu Sișu și Puya Deși a început cam slăbuț după părerea mea, Doru Ivanov a rupt la final. Glumele lui cu Sișu și Puya au fost de-a dreptul bestiale. Locul faptei? iUmor. Un nou sezon iUmor a început și sunt tare curio...
Cea mai amuzantă fază de la TOP Gear Nu știu voi, însă eu unul ador emisiunea Top Gear. Deși nimeni nu se sinchisește să o aducă pe micile ecrane în România, mă mulțumesc și cu ea online, pe internet. Există multe site-uri pe care poți v...
Mister Bean la bibliotecă Am văzut multe clipuri cu Mister Bean dar pe acesta se pare că l-am sărit. Abia acum l-am văzut după ce un prieten l-a distribuit pe Facebook. Nu știu voi, însă eu unul sunt mare fan Mister Bean și în...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here