SHARE

Da, am gasit unul dintre cele mai ciudate clipuri de pe Youtube. Auzi “rasul care te paleste”. Nu stiu cine este tipul acesta, insa ma uit la ratia like – dislike. E undeva pe la jumatate din acest punct de vedere, asadar jumatate din oameni il plac, jumatate din oameni considera clipul drept ciudat si total tampit.

Cum s-o fi gandit omul tocmai la rasul care te paleste? Nu pot sa imi dau seama si sincer nici nu stau sa imi bat capul cu asa ceva. Il pun aici ca sa vedeti si voi ce oameni urca clipuri pe youtube: care mai de care mai ciudati.

Oare sa fii ciudat este intotdeauna un lucru rau? Nu stiu ce sa zic, insa cu siguranta nu veti fii agreat de toata lumea. Probabil vei pati ce pateste si tipul de mai jos cand isi posteaza clipuletele pe Youtube: jumatate vor da like, jumatate dislike. Jumatate or sa te placa si te vor accepta, jumatate te vor marginaliza. De acceptat, probabil ca te vor accepta oamenii capabili sa te inteleaga, oameni care au fost la randul lor marginalizati.

Romania este o tara plina cu prejudecati si din pacate nu putem sa facem mare branza in aceasta privinta. Oamenii nu au minte sa inteleaga o persoana, au minte doar sa ii judece si sa rada de ei, sa ii ridiculizeze.

Va las sa vedeti si voi clipul, din cate imi aduc aminte, tipul a fost si la Romanii au Talent si a primit 3 X-uri inainte sa apuca sa rada :)) Plictiseste cu introducerea exact ca si in clipuri, insa nu mai zic nimic… Va las sa urmariti aici in liniste clipul.

Articole Recomandate

Când vin neamurile pe la tine și te învață să te bați După ce am văzut clipurile de mai jos, am ajuns la concluzia că trebuie să vi le prezint și vouă. Acest moșulică destul de bine făcut, cu destul de multe cunoștințe despre lupte pe care vrea să le împ...
Cu apa-n gură. Bătălia paharelor cu Jimmy Fallon și Jason Moma Despre Jimmy Fallon și The Tonight Show am mai discutat noi. Consider în continuare un această emisiune un model de divertisment care în România nu va exista niciodată. Cum să faci în România entertai...
Ce tare e genericul de la The Tonight Show Genericul de la The Tonight Show cu Jimmy Fallon mi se pare cel puțin genial. Aduce aminte de serialele anbilor 80-90 și e așa, nu știu cum să zic, de foarte mult bun simț. Am spus de multe ori faptul...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here