SHARE

Da, am gasit unul dintre cele mai ciudate clipuri de pe Youtube. Auzi “rasul care te paleste”. Nu stiu cine este tipul acesta, insa ma uit la ratia like – dislike. E undeva pe la jumatate din acest punct de vedere, asadar jumatate din oameni il plac, jumatate din oameni considera clipul drept ciudat si total tampit.

Cum s-o fi gandit omul tocmai la rasul care te paleste? Nu pot sa imi dau seama si sincer nici nu stau sa imi bat capul cu asa ceva. Il pun aici ca sa vedeti si voi ce oameni urca clipuri pe youtube: care mai de care mai ciudati.

Oare sa fii ciudat este intotdeauna un lucru rau? Nu stiu ce sa zic, insa cu siguranta nu veti fii agreat de toata lumea. Probabil vei pati ce pateste si tipul de mai jos cand isi posteaza clipuletele pe Youtube: jumatate vor da like, jumatate dislike. Jumatate or sa te placa si te vor accepta, jumatate te vor marginaliza. De acceptat, probabil ca te vor accepta oamenii capabili sa te inteleaga, oameni care au fost la randul lor marginalizati.

Romania este o tara plina cu prejudecati si din pacate nu putem sa facem mare branza in aceasta privinta. Oamenii nu au minte sa inteleaga o persoana, au minte doar sa ii judece si sa rada de ei, sa ii ridiculizeze.

Va las sa vedeti si voi clipul, din cate imi aduc aminte, tipul a fost si la Romanii au Talent si a primit 3 X-uri inainte sa apuca sa rada :)) Plictiseste cu introducerea exact ca si in clipuri, insa nu mai zic nimic… Va las sa urmariti aici in liniste clipul.

Articole Recomandate

Standup Comedy cu Coana Mița – Chefi la Cuțite Băi fraților, vine câte-o dată câte-un concurent de-ăsta trăsnit pe la Chefi la Cuțite și te face să râzi până pici de pe scaun. Este și cazul Coanei Mița, care a venit tocmai de la Bran pentru a le p...
Bendeac – din ce în ce mai greu de suportat Niciodată nu am înțeles de ce Bendeac vorbește așa de mult. Oamenii nu sunt idioți, pot înțelege și fraze mai scurte de 500 de cuvinte. Se pare că îi cam lipsește talentul de a comprima gândurile. Ori...
Volvo Trucks – The Epic Split feat. Van Damme Cred că cei de la Volvo Trucks au reușit să aducă în prim plan cea mai vizualizată și cea mai discutată reclamă din istoria publicității. Este vorba despre celebrul șpagat al lui Van Damme, făcut într...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here