Parodie extraordinara care din pacate a tinut prea putin. Avem aici pe Bendeac cu Mikey, tipul de la Doza de Has. Cred ca este unul dintre cele mai reusite clipuri ale lor. Totul se potriveste: de la muzica, versuri, rima, pana la asemanarea dintre personaje. Bendeac il imita pe Gigi mai bine ca oricine, iar Mikey seamana la infatisare cu Patriarhul Daniel ca doua picaturi de roua.

Se parodiaza starea de fapt din Romania: biserica extraordinar de bogata si un cioban ca a ajuns ditamai latifundiarul prin mijloace numai de el stiute. Un analfabet de nota 10, exemplu de urmat pentru tanara generatie. Pai cum sa mai invete ei carte cand il vad pe prostul de Becali la TV, plin de bani, cu bacul luat misterios in urma cu cativa ani doar.

Cu biserica la fel, popii au bani neimpozitati, au vile, masini scumpe. Unde este smerenia si unde este bunul simt? Intr-o lume atat de saraca noi construkm Catedrala Mantuirii Neamului de 2 miliarde de euro? Pai de ce nu au imprumutat popii statul roman cand cu acordul FMI? Se pare ca BOR e capabila sa sustina financiar o tara intreaga, insa nu o face.

Revenind la iComedy, a fost unul dintre cele mai bune emisiuni de divertisment pe care le-am vazut in ultimii ani si spun asta pentru ca am vazut ceva nou, am vazut personalitate. Nu a fost un format copiat 100%, a fost un format adaptat pe bucati si improvizat exact cum trebuie ca sa iasa ceva extraordinar. Ca orice minune, a tinut exact 3 zile, din pacate proiectul a fost inchis din motive inca necunoscute. Umbla zvonuri cum ca il faceau vedeta pe Banciu si asa mai departe. Nu cred in zvonuri, sunt sigur ca au fost probleme mult mai mari acolo, insa acuma fiecare e liber sa creada ce vrea.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.