Nivelul de trai din Romania poate fii uneori execrabil. Nu toti avem norocul sa ne nastem in familii bogate, ori sa avem parinti care fura prin afaceri cu statul. Asa e tara asta, unii fura si o duc bine pentru inca 10 generatii de aici inainte, si altii isi trag sufletul de pe o zi pe alta. Ne-am nascut in anii 90, cand toti eram la fel de saraci iar astazi, unii au de toate inca de mici iar altii sunt osanditi la saracie. Din pacate, daca ai bafta sau mai bine zis ghinionul sa fii sarac in Romania, nu cred ca exista alta sansa de scapare de cat migrarea intr-o tara ce respecta cetateanul si ii ofera un salariu corect, capabil sa il ajute la indeplinirea viselor. Cu totii avem vise, cu totii ne dorim sa ne realizam atat pe plan profesional cat si pe plan social, familial.

Fetele au o sansa in tara inainte sa apuce drumul strainatatii. Exista Black-Studio, un studio de video chat care este capabil sa ofere aici in tara salarii de nivel european. Ce inseamna asta? Pai in principiu fetele pot sa isi asigure o existenta decenta fara sa mai fie nevoite sa apuce calea strainatatii. E foarte dificl sa fii tanar, sarac, cu un sac de dorinte si vise ce nu le vezi indeplinindu-se in viitorul apropiat.

Iata 3 motive pentru care ar trebui sa lucrezi la Black-Studio:

  • Cel mai important motiv il punem primul: salariul. Una e sa muncesti 8 sau 12 ore pe zi pe 800 de lei si alta e sa muncesti mult mai putin pe 4000 de lei. Nu cred ca se pot compara situatiile. Am scris intr-un articol mai de mult ca ai nevoie de vreo 3700 de lei ca sa poti trai decent in Romania.
  • Un mediu de lucru foarte curat si ordonat. Nu cred ca isi doreste nimeni sa lucreze in praf si in mizerie.
  • Daca indeplinirea viselor se incadreaza in primul motiv, ultimul ar putea fii ocazia sa inveti lucruri noi, sa cunosti oameni noi si povesti interesante. Vei lucra cu un colectiv tanar, fara prejudecati si cu o gandire orientata catre Vest.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.