Pretul in Romania a fost de cele mai multe ori un standard de nedepasit pentru foarte multi dintre noi. Pretul este in legatura directa cu calitatea si de cele mai multe ori, in tari sarace precum Romania se face rabat la calitate. E nevoie de acest rabat pentru a putea oferi produse pentru buzunarul sarac al romanului iar singura metoda este oferirea de produse slabe calitativ. Suntem constienti de calitate, insa cand o sa schimbam treaba asta? Cand o sa incetam sa mai cumparam nimicuri ieftine? E bine sa fim constienti de faptul ca va veni un moment, cat de curand sper, cand nu o sa mai putem folosi lucrurile slab calitativ. Luati de exemplu piesele auto contrafacute de pe piata din Romania. Cumperi placutele de frana azi si peste 3 luni esti nevoit sa le schimbi din nou. Asa de bune sunt. Pai nu mai bine cumperi unele de calitate de la inceput?

Asa se intampla mereu cand lucrezi cu proasta calitate. Pierzi timp si bani pe termen lung in loc sa castigi. Castigi pe moment poate, insa pe parcurs realizezi ca nu are rost sa te mai incurci a doua oara cu asa ceva. Am observat chestia asta personal, atunci cand am cautat roti de cauciuc pret bun. Am avut nevoie de cateva pentru niste dulapuri de metal de la serviciu. Era un devarat chin sa le muti dintr-o camera in alta si timp de 5 ani, nu s-a gandit nimeni la varianta asta cu montatul rotilor. Au preferat in purul stil romanesc sa isi rupa spatele tragand de fiare in loc sa munceasca cu mintea. Dupa ce am montat rotile, mi-am dat seama cat de mult inseamna calitatea. Am montat cate 4 pe fiecare dulap si din 4, doua s-au rupt a doua zi cand le-am mutat.

Am comandat de pe tente.ro altele si acestea intr-adevar au fost super reusite. A fost inca o lectie prin care ti se demonstreaza cat de mult inseamna calitatea. Inca o data, trebuie sa fim constineti de aceasta problema si sa incercam pe cat posibil sa evitam ieftineaua. Te zgarcesti pe o parte si pierzi pe alta, asa ca nu e nici un castig inafara de o pierdere uriasa de timp si de doua ori mai multa munca. Chiar am fost incantat de rotile TENTE.RO si pot sa le recomand oricui cu cea mai mare placere. De asemenea, as mai avea de adaugat faptul ca atata timp cat muncesti cu cap, munceste pana la capat. Nu incerca sa scapi de cheltuiala cu ieftinea, caci vei avea parte numai de necazuri si munca in zadar. Eu unul m-am convins si nu am de gand sa mai repet aceste greseli. Voi?

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.