Pentru multi dintre noi, lenjeriile de pat nu au nici o importanta. Romanii pur si simplu sunt foarte putin pretentiosi cand vine vorba de confortul propriu si nu cred ca este tocmai bine. In primul rand, nu putem avea parte de un somn de calitate atata timp cat dormim pe o rogojina sau pe un pat de paie, nu? S-au dus vremurile in care saracia si tehnologia lucrau in detrimentul nostru, nu? Cred ca ne permitem o lenjerie de pat de calitate in anul 2015, insa trebuie sa ne-o si dorim. Isi doresc oare romanii calitate? Din cate am observat eu nu prea si nu ma mir deloc. Dupa zeci de ani de comunism in care am fost obisnuiti cu ieftin si mult, nu cred ca putem fi convinsi cu una cu doua astazi ca e nevoie de putin dar bun. Multi or sa spuna ca au trecut 25 de ani de la revolutie, insa nu cred ca este de ajuns. Mentalitatea nu se schimba odata cu generatia. Cred ca trebuie sa treaca cel putin vreo 2 generatii ca sa vedem diferenta si schimbarea pe care ne-o dorim cu totii.

Lenjeria de pat poate sa fie de calitate numai daca materialele sunt de asemenea natura. Materialele de calitate ca de exemplu cele de pe Sabaev, sunt capabile sa ofere un somn mult superior si relaxant fata de vesnicele lenjerii de pat 1 + 1 gratis cu 70 de lei. Nu vreau sa par rautacios, insa trebuie sa spunem lucrurilor pe nume. Nu ai cum sa oferi calitate la preturi de nimic. E impotriva oricarei logici elementare si trebuie sa fim constienti de treaba asta. Cei care va ofera asemenea produse cu siguranta va mint, ori poate nu sunt la curent cu ce inseamna cu adevarat calitatea.

Pana la urma, fiecare este liber sa cumpere ce vrea de unde vrea, fara sa dea socoteala nimenui, insa atunci cand vine vorba de confortul nostru, trebuie sa fim putin atenti la ce cumparam. Nu are rost sa cumparam azi o lenjerie de pat si sa o schimbam peste 2 luni din pricina calitatii slabe, nu?

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.