In ce an suntem? cu siguranta toti internautii stiu ca suntem in anul 2015, insa ce se intampla daca te duci pe la tara si intrebi oamenii pe strada treaba asta? Ei bine, se intampla exact ca in clipul de mai jos: oamenii il ia pe nu stiu in brate si rezolva treaba. Cum naiba sa nu stii in ce an traiesti? Cat de rupt de lume sa fii astfel incat sa nu mai ai treaba cu timpul? Sunt curios daca stiu sa citeasca si sa scrie, daca au auzit de ora, minute, etc. Am spus de multe ori faptul ca exista atat de multa prostie in tara asta si cativa m-au contrazis vehement. Cum naiba sa ajungi la 70 de ani si sa nu stii ce e acela un secol sau in ce an suntem? E drept, poate unii sunt batrani si zapaciti de pastile, insa sunt de parere ca ar trebui sa stii in ce an esti indiferent cate pastile iei. Hai ca aia cu secolul o mai cred, e un cuvant ciudat de care nu prea aude lumea si oricum se calculeaza ciudat secolul: 21 desi nu suntem in 2100.

Prostia omeneasca s-a nascut la tara si la tara va muri, nu cred ca are leac sau vindec. Poate peste vreo 200 de ani cand o sa vina ceva generatii care sa invete asa fara sa puna burta pe carte, o sa avem si noi oameni inteligenti in tara, capabili sa raspunda la o intrebare simpla de genul “In ce an suntem?”. E rusinos ce se intampla prin satele romanesti si e pacat, sunt sate incarcate cu atata isotrie si amintiri, dar au ramas la stadiul de acum 100 de ani din toate punctele de vedere. Nu au evoluat cu absolut nimic. Sperante? Viziune? De unde? Nu se va schimba nimic…

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.