Toata lumea o sa ma intrebe ce legatura are dentistul din Suceava cu mine? Practic, sunt din Drobeta Turnu Severin si daca am nevoie de un dentist doar nu o sa ma duc la Suceava, nu? Ei bine, teoretic da, practic nu. Interesul meu este sa ma duc in acel loc in care medicii te trateaza excelent. Distanta dintre Severin si Suceava este relativ mare, insa nu toata ziua ai nevoie de un dentist pentru lucrari de amploare. Medicii din Severin sunt de toata jena si trebuie sa spunem treaba asta cu toata responsabilitatea. Nu au nici pregatire, nici aparatura. Ei vor sa trateze cu tehnica din 1970, insa au niste tarife de-ti pica basca. Nu sunt de acord cu chestiile astea, nu-mi place lacomia si nu-mi plac oamenii care nu isi ingrijesc propria afacere. Un cabinet stomatologic trebuie in permanenta actualizat la ultimele standarde in ceea ce priveste aparatura sau cel putin asa ar trebui sa gandeasca un antreprenor. Cabinetle particulare stomatologice sunt niste microintreprinderi. Daca ai grija cum trebuie de client, omul va reveni la tine.

Am fost la DentistSuceava pentru ca am rude in Suceava. Am ales sa spun pas medicilor din Severin si ca ii incerc pe cei dintr-un oras mult mai mare. Niciodata nu am fost multumit de prestatorii de servicii din orasul natal si am zis ca daca voi avea vreodata nevoie de servicii si voi fi intr-un alt oras, cu siguranta le voi incerca. Medicii dentisti din Suceava nu se compara cu cei din Severin, aia e clar. E concluzia la care am ajus dupa doar o singura vizita si pot spune ca se apropie de vestici ca si calitate. Adevarul este ca numai in Sud Vestul Romaniei oamenii au ramas inapoiati, in restul teritoriilor au mai avansat oleaca. In acel cabinet din Suceava am vazut pentru prima data aparatura moderna si am fost de acord sa platesc fara regrete niste bani extra. Una e cand esti tratat regeste si alta e cand esti tratat cu dalta si ciocanul. E vorba despre calitate aici dar si despre mentalitate, doua variabile ce constant isi modifica forma in Romania.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.