De cand a inceput emisiunea Master Chef, mi s-a parut o tampenie. Cei de la ProTv copiaza en-gross formate de genul si le modifica in asa fel incat sa prinda la publicul romanesc, total diferit de cel strain. Daca emisiunea in sine a incercat sa para cat se poate de serioasa, concurentii au fost romani 100%. In clipul de mai jos in avem pe Ramon, care incearca sa faca o caterinca de zile mari in purul stil romanesc. Culmea este ca ii si reuseste. Recunosc faptul ca nu am prea avut tangente cu aceasta emisiune, nu am urmarit nici macar un episod cap coada, desi ma pasioneaza gatitul. Pur si simplu nu-mi place sa ma uit la formate copiate care raman la stadiul de formate copiate. Cei de la ProTV sunt vestiti pentru emisiunile de divertisment pe care le fac periodic si sincer sa fiu nu sunt pe gustul meu. Eu am alt tip de umor si de obicei nu ma uit la televizor pentru ca nu am timp. De cat sa stau gura-casca la TV mai bine mai scriu un articol pe ici pe colo.

Pe alta parte, Pro-TV-ul a avut o singura eimisiune pe care am urmarit-o: Vocea Romaniei. Nu va imaginati ca toate seriile au fost reusite, nu… Doar prima serie a fost exceptionala, cand concurenti precum Iulian Canaf au reusit sa iasa din anonimat. Dupa, s-a intamplat exact ce se intampla cu majoritatea serialelor, incep sa isi piarda din calitate. Concurentii au fost mai putin spectaculosi si cred ca aici s-a intepenit emisiunea. Atunci cand faci o emisiune despre oameni talentati, apai asigura-te ca vei avea oameni talentati la preselectii. Exista romani talentati cu voci senzationale care au fost descoperiti prin intermediul acestei emisiuni, insa parca nu e destul. Parca mai trebuie si spectacol nu doar note atinse perfect. Pana la urma, este un spectacol TV si trebuie sa iasa in evidenta efectul de “show”.

 

 

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.