SHARE

Athene este recunoscut in intreaga lume pentru campaniile caritabile pe care le organizeaza. Si-a inceput cariera de gamer cu mult timp in urma, jucad WOW bineinteles, ca toata lumea. In urma cu 10 sau 15 ani, WOW-ul era inca cel mai jucat joc de pe planeta.

A inceput sa faca clipuri pentru Youtube, sa stranga subscriberi si sa reusasca sa traiasca din poker. Athene desi nu are un job real, reuseste sa se sustina din Youtube si eventuale donatii prin intermediul Twitch.TV.

Atehene in acest moment se ocupa cu streamuri live, in care joaca diverse jocuri precum LOL, WOW sau HeartStone. Prin intermediul acestor streamuri strange fonduri pentru Save the Children, reusind sa stranga pana in acest moment peste 20 de milioane de dolari in cei cativa ani de activitate internauta.

Athene vrea sa demonstreze faptul ca aceste comunitati de gameri pot sa puna umarul pentru cladirea unei lumi mai buna, superioara, in care foametea si bolile nu ar mai trebui sa existe de mult. Athene lupta pentru eradicarea foametei din tarile lumii a 3-a, pline de saracie si de boli precum Ebola. Cu toate acestea, Athene a riscat si a mers in Mali, in Ethiopia si a vazut cu ochii lui ce inseamna o tara distrusa de foamete. E nevoie de bani acolo si e nevoie de oameni cu suflet care sa ajute la construirea unei lumi mai ingaduitoare cu saracii.

Un gamer in Ethiopia face atatea lucruri bune pentru Save the Children, incat reuseste sa fie un exemplu de urmat pentru un intreg glob. Daca cu totii am contribui la crearea unei lumi din care foametea sa dispara, am deveni insine niste oameni superiori. Din pacate, deocamdata egoismul si nepasarea inca guverneaza printre noi si de multe ori stau si ma gandesc asa: daca un amarat de gamer a reusit in 2 sau 3 ani sa stranga peste 20 de milioane de dolari cu cateva ore de streaming pe zi pe Twitch.TV, cum ar arata lumea daca oamenii cu adevarat influenti si importanti ar pune umarul la treaba? Atehne a strans 20 de milioane don donatii de 3 si 5 dolari, rar de tot peste 10 dolari. Exista oameni pe aceasta planeta pentru care 20 de milioane de dolari sunt maruntis, insa nu exista vointa, sensiblitate si simtul realitatii.

 

Articole Recomandate

Îngerii Galbeni – tupeul unora nu are limită Se spune că Timișoara este unul dintre cele mai civilizate orașe din Țară, mai apropiat de Vest și de ideea de libertate. Ei bine, iată că pădure fără uscături nu există și în cele ce urmează veți ved...
Țepe cu mașini second hand cumpărate de la români În momentul în care vrei să cumperi un autoturism second hand din România de la un român, nu mai există încredere. Spuneam mai demult că românii s-au țiganizat și că au început să fie din ce în ce mai...
Rușine Poliția Română! Haideți că am dat pe net peste un clip care face Poliția Română de râs. Eu unul nu am avut probleme cu această instituție până acum, având o părere în general bună despre ea, înăbușă după ce am văzut ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here