SHARE

Athene este recunoscut in intreaga lume pentru campaniile caritabile pe care le organizeaza. Si-a inceput cariera de gamer cu mult timp in urma, jucad WOW bineinteles, ca toata lumea. In urma cu 10 sau 15 ani, WOW-ul era inca cel mai jucat joc de pe planeta.

A inceput sa faca clipuri pentru Youtube, sa stranga subscriberi si sa reusasca sa traiasca din poker. Athene desi nu are un job real, reuseste sa se sustina din Youtube si eventuale donatii prin intermediul Twitch.TV.

Atehene in acest moment se ocupa cu streamuri live, in care joaca diverse jocuri precum LOL, WOW sau HeartStone. Prin intermediul acestor streamuri strange fonduri pentru Save the Children, reusind sa stranga pana in acest moment peste 20 de milioane de dolari in cei cativa ani de activitate internauta.

Athene vrea sa demonstreze faptul ca aceste comunitati de gameri pot sa puna umarul pentru cladirea unei lumi mai buna, superioara, in care foametea si bolile nu ar mai trebui sa existe de mult. Athene lupta pentru eradicarea foametei din tarile lumii a 3-a, pline de saracie si de boli precum Ebola. Cu toate acestea, Athene a riscat si a mers in Mali, in Ethiopia si a vazut cu ochii lui ce inseamna o tara distrusa de foamete. E nevoie de bani acolo si e nevoie de oameni cu suflet care sa ajute la construirea unei lumi mai ingaduitoare cu saracii.

Un gamer in Ethiopia face atatea lucruri bune pentru Save the Children, incat reuseste sa fie un exemplu de urmat pentru un intreg glob. Daca cu totii am contribui la crearea unei lumi din care foametea sa dispara, am deveni insine niste oameni superiori. Din pacate, deocamdata egoismul si nepasarea inca guverneaza printre noi si de multe ori stau si ma gandesc asa: daca un amarat de gamer a reusit in 2 sau 3 ani sa stranga peste 20 de milioane de dolari cu cateva ore de streaming pe zi pe Twitch.TV, cum ar arata lumea daca oamenii cu adevarat influenti si importanti ar pune umarul la treaba? Atehne a strans 20 de milioane don donatii de 3 si 5 dolari, rar de tot peste 10 dolari. Exista oameni pe aceasta planeta pentru care 20 de milioane de dolari sunt maruntis, insa nu exista vointa, sensiblitate si simtul realitatii.

 

Articole Recomandate

TRAGEDIE! SE INTERZIC MANELELE Unul dintre cele mai interesante materiale de pe canalul lui Răzvan Anghelescu, Vax Populi. Uite că eu nu mi-am pus niciodată întrebarea asta, ce s-ar întâmpla dacă s-ar interzice manelele. Omul s-a d...
BucharestBikeTraffic a început să-și revină Cred că o perioadă bună de timp am fost un consumator de YouTube căruia Marius de la BucharestBikeTraffic i-a stârnit doar repulsie. De ce? Pentru că avea cel gen de conținut plin de înjurături, în ca...
Mama proștilor e mereu gravidă A apărut un concurent la iUmor care din punctul meu de vedere reprezintă la indigo trăsăturile românului clasic: prost, misogin, cu glume proaste în program. A venit tipul de mai jos la iUmor și după ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here