SHARE

Nick este omul vara maini si fara picioare care duce insa o viata cat se poate de normala. Se plimba, citeste, gateste, inoata, face tot ce face un om normal desi nu are membre deloc. E vorba despre puterea de a merge mai departe oricate probleme ai avea. Clipul de mai jos este o lectie de viata pe care nu aveam cum sa nu o prezint aici intr-un articol. Cu totii ne temem de necunoscut, ne temem de propriile neputinte iar Nick Vujicic este genul de om care intotdeauna are o vorba buna de spus, in ciuda greutatilor pe care la randul lui le are.

Nu e asa simplu sa traiesti fara maini si fara picioare. De multe ori incerc sa ma pun in locul lui si nu reusesc, nu reusesc sa vad imaginea de ansamblu. Oamenii sunt diferiti doar prin psihic. Unii sunt mai puternici , altii mai slabi. Cei slabi sunt capabili sa il ia pe nu pot in brate indferent de problema sau de gravitatea situatiei, pe cand cei puternici reusesc sa fie adevarati lideri desi sunt in dezavantaj clar in lupta cu viata.

Nick Vujicic este un invingator, un om extraordinar de puternic desi forta lui nu sta in muschi, ci in personalitate. Oamenii cu personalitate puternica reusesc sa impresioneze fara sa faca prea multe lucruri si eu unul ii admir de fiecare data cand ii zaresc. Imi plac oamenii care desi au o conditie cu handicap, reusesc cu brio sa fie cei care ridica moralul oamenilor fara probleme fizice. E destul de ciudat, nu? Ar fi trebuit sa fie invers daca stau mai bine sa ma gandesc.

Voi cunoasteti astfel de oameni? Eu il mai stiu pe Zolty, un alt individ care reuseste sa cu brio sa sfideze realitatea inconjuratoare si sa fie blogger cu acte in regula desi nu are conditii sa tina nici macar un pix in mana. E vorb de ambitie aici si de dorinta de a fi un invingator.

Articole Recomandate

Cam asta înseamnă entertainment românesc Cine nu a auzit de emisiunea lui Dan Capatos în care sunt invitați fel de fel de oameni, care mai de care mai analfabeți și mai puși pe păruială? Cred că nu există om în țara asta care să nu fi auzit ...
Bucureștiul, parcarea și bordura Bucureștiul e un oraș destul de aglomerat. Se poate întâmpla uneori să te trezești blocat în trafic de un alt cetățean la fel de grăbit ca și tine. Atunci, adevăratele skill-uri de șofer ies în eviden...
Cam așa arată o mahalagioaică Întotdeauna am urât oamenii care țipă, înjură, se agită absolut de pomană. Dacă mai pun la socoteală nivelul scăzut de educație, de inteligență, mă apucă scârba complet. Eu sunt genul de om ceva mai l...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here