SHARE

Nick este omul vara maini si fara picioare care duce insa o viata cat se poate de normala. Se plimba, citeste, gateste, inoata, face tot ce face un om normal desi nu are membre deloc. E vorba despre puterea de a merge mai departe oricate probleme ai avea. Clipul de mai jos este o lectie de viata pe care nu aveam cum sa nu o prezint aici intr-un articol. Cu totii ne temem de necunoscut, ne temem de propriile neputinte iar Nick Vujicic este genul de om care intotdeauna are o vorba buna de spus, in ciuda greutatilor pe care la randul lui le are.

Nu e asa simplu sa traiesti fara maini si fara picioare. De multe ori incerc sa ma pun in locul lui si nu reusesc, nu reusesc sa vad imaginea de ansamblu. Oamenii sunt diferiti doar prin psihic. Unii sunt mai puternici , altii mai slabi. Cei slabi sunt capabili sa il ia pe nu pot in brate indferent de problema sau de gravitatea situatiei, pe cand cei puternici reusesc sa fie adevarati lideri desi sunt in dezavantaj clar in lupta cu viata.

Nick Vujicic este un invingator, un om extraordinar de puternic desi forta lui nu sta in muschi, ci in personalitate. Oamenii cu personalitate puternica reusesc sa impresioneze fara sa faca prea multe lucruri si eu unul ii admir de fiecare data cand ii zaresc. Imi plac oamenii care desi au o conditie cu handicap, reusesc cu brio sa fie cei care ridica moralul oamenilor fara probleme fizice. E destul de ciudat, nu? Ar fi trebuit sa fie invers daca stau mai bine sa ma gandesc.

Voi cunoasteti astfel de oameni? Eu il mai stiu pe Zolty, un alt individ care reuseste sa cu brio sa sfideze realitatea inconjuratoare si sa fie blogger cu acte in regula desi nu are conditii sa tina nici macar un pix in mana. E vorb de ambitie aici si de dorinta de a fi un invingator.

Articole Recomandate

Documentarele din pușcăriile americane – foarte utile Am văzut recent câteva documentare cu pușcăriile americane de maximă securitate, cu oameni care au stat în spatele gratiilor zeci de ani apoi au fost eliberați. Mi s-au părut mai mult decât „educative...
Despre neseriozitatea operatorilor de telefonie mobilă Operatorii de telefonie mobilă sunt neserioși în România. Uneori nu intenționat, ci din cauza faptului că au angajați români, oameni miserupiști care nu-și fac niciodată treaba ca la carte. În clipul ...
Cam așa-i cu făloșii Despre Nelson Mondialu, care se dă mare baștan pe net dar care se duce și bagă în amanet că n-are bani de curier, am mai vorbit noi. Iată că acum pruncul său îi calcă pe urme, și-a luat ca orice co...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.