SHARE

Nick este omul vara maini si fara picioare care duce insa o viata cat se poate de normala. Se plimba, citeste, gateste, inoata, face tot ce face un om normal desi nu are membre deloc. E vorba despre puterea de a merge mai departe oricate probleme ai avea. Clipul de mai jos este o lectie de viata pe care nu aveam cum sa nu o prezint aici intr-un articol. Cu totii ne temem de necunoscut, ne temem de propriile neputinte iar Nick Vujicic este genul de om care intotdeauna are o vorba buna de spus, in ciuda greutatilor pe care la randul lui le are.

Nu e asa simplu sa traiesti fara maini si fara picioare. De multe ori incerc sa ma pun in locul lui si nu reusesc, nu reusesc sa vad imaginea de ansamblu. Oamenii sunt diferiti doar prin psihic. Unii sunt mai puternici , altii mai slabi. Cei slabi sunt capabili sa il ia pe nu pot in brate indferent de problema sau de gravitatea situatiei, pe cand cei puternici reusesc sa fie adevarati lideri desi sunt in dezavantaj clar in lupta cu viata.

Nick Vujicic este un invingator, un om extraordinar de puternic desi forta lui nu sta in muschi, ci in personalitate. Oamenii cu personalitate puternica reusesc sa impresioneze fara sa faca prea multe lucruri si eu unul ii admir de fiecare data cand ii zaresc. Imi plac oamenii care desi au o conditie cu handicap, reusesc cu brio sa fie cei care ridica moralul oamenilor fara probleme fizice. E destul de ciudat, nu? Ar fi trebuit sa fie invers daca stau mai bine sa ma gandesc.

Voi cunoasteti astfel de oameni? Eu il mai stiu pe Zolty, un alt individ care reuseste sa cu brio sa sfideze realitatea inconjuratoare si sa fie blogger cu acte in regula desi nu are conditii sa tina nici macar un pix in mana. E vorb de ambitie aici si de dorinta de a fi un invingator.

Articole Recomandate

De la buștean la scândură – așa se face reclama peste ocean În ziua de azi, tehnica de filmat a evoluat destul de mult. Există drone, există imagine de calitate, există camere ce pot fi atașate pe diferite corpuri și așa mai departe. Concluzia este clipul de m...
De-asta trenurile japoneze sunt cele mai sigure din lume Japonia cred că este cu cel puțin 100 de ani în fața Europei și SUA din punct de vedere al tehnologiei, a infrastructurii. După cum știm, în această țară se circulă foarte mult cu trenul, la viteze ma...
De ce se mănâncă românii între ei în străinătate? Cei care și-au făcut un rost în străinătate se plâng mereu de faptul că românii de prin jurul lor sunt foarte aroganți, foarte invidioși, ar face orice să-i sape și s-ar bucura nespus dacă ar avea par...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here