Scopul acestei vieti pe pamant cu siguranta nu este acela de a trai singur. Clipul celor de la Westlife te face parca sa visezi la o viata perfecta. Suntem pe acest Pamant niste calatori, trecatori, niciodata nu vom avea sansa de a ramane pentru totdeauna aici.. Important este ca atunci cand ajungi la batranete, sa aiba cine sa-ti aduca o cana cu apa… Viata pana in acest moment se bazeaza pe principiul reciprocitatii. Oamenii sunt facuti sa traiasca impreuna, nu solitari. Sunt fiinte afectuoase si pline de bunatate, asa ca nu e de mirare ca un trai in doi este tot ceea ce oamenii isi doresc.

Am descoperit acest clip din intamplare, este un colaj din filmul animatie UP din cate imi aduc aminte si reprezinta o poveste de viata la care visam cu totii. Firul vietii te trece prin casatorie, apoi prin batranete care nu trebuie sa fie o povara. E drept, cand ajungi batran nu mai ai nici forta, nici timp, nici sanatate. Sunt acele momente in care iti dai seama ca tot ce conteaza in viata este compania celorlalti.

Va las si pe voi sa urmarti acest clip deosebit de emotional si cu siguranta cei care nu au vazut filmul vor gasi in acest clip multe raspunsuri. Practic, nu ai nevoie de bani ca sa fii fericit, ai nevoie doar de liniste, intelegere, ajutor la nevoie si multa siguranta data de un partener de incredere. Acest partener de incredere isi ia un angajament solemn, de dorata, ca va sta alaturi de noi la bine si la greu pentru tot restul vietii si din punctul meu de vedere, nunta este cel mai important eveniment din viata noastra.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.