Sceneta pe care doresc sa v-o aduc in prim plan este una dintre cele mai frumoase pe care am vazut-o pana acum, ma refer aici la una care sa interpreteze Les Mizerables. Imi place teatrul dar si muzica, asa ca pot spune ca iubesc un musical de calitate, iar spectacolul prezentat prin intermediul acestei scenete de la AGT cu siguranta este unul de foarte buna calitate.

Cand am vazut pentru prima data aceasta sceneta, am ramas uimit. Nu credeam ca cineva poate sa cante atat de bine si sa joace atat de bine in acelasi timp… si toate astea LIVE. Extraordinari actori si va recomand sa vedeti intreaga peisa daca cumva veti avea timp la dispozitie. Povestea este aceeasi, romanul Les Miserables nu este o necunoscuta pentru nimeni. Stim cu totii ce se intampla, insa mdoul de prezentare de multe ori te pune pe ganduri, mai ales daca ai parte de un spectacol aparte.

Teatrul trebuie sa transmita sentimente si mai ales sa trezeasca emotii, este o modalitate de a elibera energie si nu in ultimul rand de a aduna oameni. Teatrul este vechi de cand lumea, insa pe masura ce avansam ca si civilizatie reusim sa il ducem la nivelul urmator fara mai probleme. In ziua de azi, teatrul este destul de avansat si reuseste sa aduca acel WOW pe care toata lumea il asteapta. Suntem mai pretentiosi, teatrul trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor si deocamdata reuseste cu brio prin sceneta de mai jos. Desi discutam despre doar 3 sau 4 minute, cred ca sunt suficiente ca sa va faceti o parere despre intreaga piesa, sa va faca sa o cautati si sa stati 2 ore sa o urmarti cu sufletul la gura. V-o recomand cu toata sinceritatea si cu siguranta nu o sa va para rau daca veti alege sa o priviti.

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.