SHARE

Epic Sax Guy a aparut pe internet dupa ce Moldova a participat la Eurovision in urma cu vreo 4 sau 5 ani. Se pare ca saxofonul ramane unul dintre cele mai apreciate instrumente muzicale la nivel mondial, inspirand romantism, tandrete, delicatete in acelasi timp. Epic Sax Guy …. De ce Epic? Pentru tinuta cu siguanta… Daca o sa urmariti clipul de mai jos o sa vedeti aparitia acestui saxofonist la Eurovision. Epic prin imbracaminte dar si prin miscari. Daca adaugi si melodia in sine, cu siguranta dai nastere unui feonomen international.

Fenomenul Epic Sax Guy este inca activ, inca traieste, inca exista si dupa parerea mea va exista pentru o buna bucata de vreme, sau cel putin pana o sa apara un Epic Sax Guy mai epic de cat precedentul. Melodia de mai jos este inceputul si se numeste Runaway, interpretata dupa cum spuneam chiar de echipa Moldovei in cadrul concursului Eurovision.

Observ ca Youtube incepe sa se umple incet incet de astfel de slagare create fara voia nimanui. Avantajele internetului incep sa isi spuna cuvantul iar Youtube este un site creat special pentru asa ceva, pentru a prezenta unei lumi intregi talente, videoclipuri si muzica pentru toate gusturile.

Sunt curios ce se va intampla peste 5 ani cu acest site, daca deja in aproximativ 10 ani de cand a aparut a reusit sa uneasca atat de mult lumea. E drept, atunci cand te numesti Google si iti dai silinta sa faci un site de calitate, iti cam reuseste. Viitorul ne ascunde o evolutie destul de ciudata as putea spune, sunt lucruri la care nimeni nu se asteapta si pe care nimeni nu poate sa le prevada deocamdata. Asteptam cuminti, imaginandu-ne eventuale scenarii si ipoteze.

Articole Recomandate

G Eazy & Halsey Perform Him & I Cred că nu am văzut niciodată mai multă chimie într-un cuplu precum veți putea observa în clipul de mai jos. Este vorba evident despre G Eazy & Halsey și despre celebra lor piesă Him & I. Cei ...
O să revină Puya? Voi îl mai știți pe Puya? Tipul care face parte din trupa La Familia, trupă destul de cunoscută în anii 90-2000 în România. Eu unul m-am abonat la canalul său de YouTube și am reușit să-l cunosc și di...
La iUmor s-a născut un hit Este piesa lui Mihai Marin, care nu știu ce caută pe la iUmor dar cu siguranță ar trebui să înregistreze acest hit. S-a mai întâmplat să vină pe la acest spectacol cântăcioși care au fost dați afară p...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here