L-am descoperit pe nebunul Mike Tompkins in urma cu vreo 3 sau 4 ani chiar, nu mai tin minte exact, insa a iesit in evidenta prin cover-urile ciudate pe care le facea. De ce spun coveruri ciudate? Pai in primul rand, tot ce inseamna muzica in clipurile lui este “compusa” fara absolut nici un instrument. Tipul creeaza linia melodica prin beatbox sau acapella si la vremea respectiva era cam singurul pe Youtube care facea asemenea chestii. Mi s-a parut exceptional si am decis sa il pun in playlist, de unde l-am si scos acuma de altfel.

Mi-l imaginez pe Mike la un concurs de genul The Voice, pentru ca pe langa talentul sau special si destul de multa muzica teoretica pe care o stie, acesta are si o voce destul de buna. Intotdeauna am apreciat oamenii cu adevarat talentati, asa ca nu e de mirare ca l-am indragit si pe acest Mike Tompkins. Din 2009 – 2010 de cand tot scoate asemenea clipuri, Mike a reusit sa isi faca un renume pe internet si sa stranga sute de mii de subscriberi. Asta nu poate sa insemne de fat faptul ca se pricepe la ceea ce face si ca va avea un viitor destul de stralucit in acest domeniu. Nu este pentru prima data cand spun faptul ca Youtube a fost, este si va ramane intotdeauna o rampa de lansare pentru tinerii foarte talentati din lumea intreaga. Prin intermediul lui, acestia reusesc sa isi faca o cariera si sa castige bani din lucrurile pe care le fac cu mare drag si pasiune si din punctul meu de vedere, acesta este cel mai important aspect.

<center><iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/wlW5c4tInvY” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe></center>

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.