Toata lumea stie veverita din Ice Age. Cea care umbla dupa ghinda, o gaseste, o are cateva secunde apoi ramane fara ea in imprejurari de-a dreptul comice. As indrazni sa spun ca aceasta veverita este mai indragita de cat oricare alt personaj din film desi apare doar in cateva secvente de foarte scurta durata.

Scrat – Gone Nutty in schimb, reprezinta 4 minute de animatie doar cu veverita din Ice Age. (sau raton preistoric, inca nu am ajuns la o concluzie). Mai exista asemenea animatii, insa le vom prezenta articolele viitoare. Astazi, doar acest clip minunat pe care va indemn si pe voi sa il urmariti.

Nu cred ca exista om, indiferent de varsta, caruia sa nu ii fi placut seria Ice Age si animatiile in general. Nu trebuie sa ai o varsta bine stabilita pentru a fii apt sa razi, sa iti imaginezi si sa te simti bine. Copilaria din suflet nu ti-o mai poate lua nimeni, chiar daca ai depasit pragul maturitatii. Veverita din Ice Age te va face mereu sa razi si sa te simti bine chiar daca ai 10, 30, 50, 70 de ani poate.

Numai la noi in Romania exista aceasta prostie de a cataloga si de ajudeca in functie de aparente, de a avea prejudecati. In strainatate vezi varstnici care se joaca cot la cot cu copiii de 10 ani si te intrebi de ce? Unii spun chiar ca “au dat in mintea copiilor”.

Sunt de parere ca multi oameni au uitat sa se mai distreze, sa mai rada, sa se simta din nou copil. Multi au pus o bariera intre viata de om matur si copilarie si fac eforturi destul de mari sa o respecte. Abordare cam gresita dupa parerea mea. Copiii nu au varsta, sufletul de copil este vesnic tanar indiferent de anii care-ti trec prin viata.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.