SHARE

Fiecare nunta este altfel, are specificul ei. Difera oamenii, difera muzica, difera obiceiurile. De exemplu o nunta de catolici o sa difere de una ortodoxa, protestanta, baptista si asa mai departe. Cu toate acestea, indiferentcat de diferita este traditia unei nunti, intotdeauna avem nevoie de un fotograf care sa imortalizeze cel mai important moment din viata noastra.

Este oare nunta cel mai important moment din viata noastra? Eu unul cred ca este pentru ca nunta semnifica unirea a doua destine si intemeierea unei familii. Desi nu multi sunt cei care au bafta sa se casatoreasca o singura data in viata, toata lumea isi doreste sa aibe alaturi aceeasi femeie sau acelasi barbat pentru tot restul vietii. Nestatornicia este un pacat pe care nimeni nu cred ca si-l doreste.

Este foarte important sa ramai cu amintiri frumoase de la nunta, indiferent a cata este la numar. Trebuie sa apelam la fotografi profesionisti pentru a fii siguri ca amintirile noastre vor fi alese vor exista imortalizate intr-un fel sau altul la finele acestui eveniment. Din punctul meu de vedere, filmarile de la nunta nu trebuie sa aiba un aspect strict profesionist, trebuie sa surprinda si detalii, sa nu rateze nici macar un moment impotant al acestui eveniment.

Aveti site-ul celor de la StudioBlitz aici. Ei sunt profesionistii pe care i-as recomanda oricui. Desi in Romania anului 2015 nu mai conteaza recomandarea ci portofoliul, cei de la StudioBlitz au si un portofoliu de filmari care poate fii accesat online fara mari dificultati. Imi este mult mai usor sa recomand cuiva un fotograf de nunta atunci cand pot sa ii arat si cateva poze de-ale lui pe internet. Portofoliul este cartea de vizita in era in care traim, fara discutie.

Amintirile de vis trebuie puse la pastrare. Niciodata neglijate si intotdeauna privite cu drag. Imi imaginez nepotii vizionand filmari de la nunta mea. Nu cred ca exista momente mai frumase pentru un bunic de cat sa isi stie familia aproape. Batranetea este frumoasa in felul ei si trebuie sa o acceptam ca parte a acestei vieti. Amintirile pe care le imortalizam astazi ne vor aduce aminte de tinerete atunci cand vom fi aprope de finalul vietii.

Articole Recomandate

Jucarii perfecte pentru copii curiosi La ora actuala, magazinele de jucarii sunt tot mai numeroase, fie ele fizice sau mai ales online. Sunt atat de multi producatori, sunt atat de multe variante incat denumirea per general a unei jucarii...
Transporturile – o nișă comercială în continuă ascensiune în România... În ciuda faptului că România nu are autostrăzi, transporturile merg foarte bine. Lunar se înmatriculează aproximativ 40 de autovehicule de mare tonaj în fiecare județ al țării, potrivit statisticilor ...
Designul de birouri trece la nivelul superior Am fost acum câteva zile până la un amic în capitală, la el la serviciu mai bine zis. Omul își făcea veacul într-o clădire de birouri destul de modernă. Eu am mai văzut birouri moderne până acum așa c...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.