SHARE

Fiecare nunta este altfel, are specificul ei. Difera oamenii, difera muzica, difera obiceiurile. De exemplu o nunta de catolici o sa difere de una ortodoxa, protestanta, baptista si asa mai departe. Cu toate acestea, indiferentcat de diferita este traditia unei nunti, intotdeauna avem nevoie de un fotograf care sa imortalizeze cel mai important moment din viata noastra.

Este oare nunta cel mai important moment din viata noastra? Eu unul cred ca este pentru ca nunta semnifica unirea a doua destine si intemeierea unei familii. Desi nu multi sunt cei care au bafta sa se casatoreasca o singura data in viata, toata lumea isi doreste sa aibe alaturi aceeasi femeie sau acelasi barbat pentru tot restul vietii. Nestatornicia este un pacat pe care nimeni nu cred ca si-l doreste.

Este foarte important sa ramai cu amintiri frumoase de la nunta, indiferent a cata este la numar. Trebuie sa apelam la fotografi profesionisti pentru a fii siguri ca amintirile noastre vor fi alese vor exista imortalizate intr-un fel sau altul la finele acestui eveniment. Din punctul meu de vedere, filmarile de la nunta nu trebuie sa aiba un aspect strict profesionist, trebuie sa surprinda si detalii, sa nu rateze nici macar un moment impotant al acestui eveniment.

Aveti site-ul celor de la StudioBlitz aici. Ei sunt profesionistii pe care i-as recomanda oricui. Desi in Romania anului 2015 nu mai conteaza recomandarea ci portofoliul, cei de la StudioBlitz au si un portofoliu de filmari care poate fii accesat online fara mari dificultati. Imi este mult mai usor sa recomand cuiva un fotograf de nunta atunci cand pot sa ii arat si cateva poze de-ale lui pe internet. Portofoliul este cartea de vizita in era in care traim, fara discutie.

Amintirile de vis trebuie puse la pastrare. Niciodata neglijate si intotdeauna privite cu drag. Imi imaginez nepotii vizionand filmari de la nunta mea. Nu cred ca exista momente mai frumase pentru un bunic de cat sa isi stie familia aproape. Batranetea este frumoasa in felul ei si trebuie sa o acceptam ca parte a acestei vieti. Amintirile pe care le imortalizam astazi ne vor aduce aminte de tinerete atunci cand vom fi aprope de finalul vietii.

Articole Recomandate

VIDEO – Ce este travertinul si unde il folosim? Travertinul este o roca sedimentara poroasa de calcar, in tonuri de la galbui, bej, pana la maro-brun. Placile din travertin sunt folosite ca materiale de constructie, la placatul fatadelor caselor, p...
3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum multă lume dorește să investească în ea la ora actuală. Este mai ieftină decât Bitcoin și are șanse mai mari să crească decât cea mai veche monedă virtuală din lume. Dacă doriți și voi să investiți în...
Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here