Parfumul este un accesoriu strict personal. Eu de exemplu nu cunosc doi oameni care sa foloseasca acelasi parfum, indiferent de sexe. Femeile sunt mult mai stricte de cat barbatii si isi doresc intotdeauna exclusivitate. Ele sunt cele care isi vor schimba rochia, camasa, parfumul daca in zona mai apare o doamna cu aceleasi hanie sau cu acelasi parfum. Femeile sunt cele care doresc sa fie unice si sa se bucure de admiratia creata in jurul lor in acest mod.

Barbatii sunt putin mai “diluati” in temperament. Ma uit la mine de exemplu: am comandat pana acum cred ca 10 parfumuri diferite in ultimii 2 ani si tot nu am ramas la unul singur. Noua ne este tare greu sa alegem si asta din cauza faptului ca nu suntem atat de atenti la propria imagine asa cum sunt femeile. Femeile vor sa fie uinice si sa faca senzatie, uneori desi suna rautacios, cred ca asta este si scopul lor in viata. Noi barbatii, nu suntem asa. Noi cumparam un parfum care desi nu pare diferit cu mult fata de precedentul, il folosim pana il terminam, apoi incercam altul, si altul… Si tot asa…

Trebuie sa incerci diferite parfumuri pana sa descoperi unul pe placul tau. Femeile le descopera mai devreme pentru ca sunt foarte atente, iar noi barbatii nu prea le descoperim si mergem din parfum in parfum pana s-o nimeri unul intr-un final care sa ne dea pe spate. Ma uit in raft si dupa cum spun, am de la Azzaro (ca incepe cu litera A) pana la Kenzo sau Bvlgari. Am fost multumit de toate insa, sincer, nu prea imi pasa asa de mult de parfum. Asa sunt barbatii, mai neglijenti si mai nepasatori atunci cand vine vorba de propria imagine.

Probabil or sa se mai adune inca vreo 10 parfumuri prin raft pana sa fiu capabil sa iau o decizie in ceea ce priveste parfumul preferat. De multe ori zic ca ma opresc la cel pe care il folosesc la momentul potrivit dar de unde? Cand se termina si vreau sa fac comanda ba nu mai gasesc, ba imi sare in ochi altul si asa mai departe. Cert este ca niciodata in ultimii 2 ani nu am comandat acelasi parfum de doua ori. Nici nu il folosesc prea des daca stau bine sa ma gandesc. Muncesc 15 zile pe luna de la 6 dimineata la 22 noaptea, asa ca jumatate din timp sunt la serviciu si nu am nevoie de parfum. Restul celor 15 zile le petrec in casa mesterind articole asa ca din nou, rar de tot folosesc parfumuri si doar cand ies prin oras. Barbatii nu prea le au cu parfumurile si cred ca o sa mai treaca ceva timp pana voi gasi si eu parfumul pe care sa il comand cu certitudine si a doua oara.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.