SHARE

Ma uitam de-a dreptul tampit la pustii astia doi. Banuiesc ca sunt ceva rusi dupa limba si nu inteleg cate doage le lipsesc din cap. E nebunie curata sa urci 650 de metri pe o cladire fara sa te asiguri, fara sa te gandesti ca poti sa aluneci in orice clipa, iar de la distanta cu pricina – 650 de metri – e clar ca nici cacat de analiza nu mai ramane.

Pe mine ma ia cu amteala numai cand ma uit acolo. Nu cred ca as putea niciodata sa fac asemenea nebunii pentru ca imi dau seama cat de importanta este viata. In plus, nu am nevoie de laude, nu vreau sa fiu vedeta. Dupa cum puteti vedea, majoritatea celor care fac asemenea tampenii sunt pana in 25 de ani, cersetori de atentie si de faima. Se urca precum maimutele in copac pentru a filma diverse clipuri ce apoi ajung pe Facebook, apoi pe Youtube.

Nu stiu daca cei care fac asemenea escaladari au avut de-a face vreodata cu un psiholog. Nu cred ca le-ar da nimeni vreodata aviz psihologic indiferent de natura sau de situatia solicitarii. Nu se poate sa fii atat de inconstient. Eu inteleg faptul ca increderea in sine atinge cote maxime iar experienta altor nebunii de genul isi spune cuvantul, insa nu trebuie sa uitam niciodata faptul ca suntem niste simplii oameni, vulnerabili si supus greselilor. Nu suntem nemuritori, nu suntem invincibili, iar cei care realizeaza acest lucru cu siguranta nu incep sa faca pe maimutele.

Imaginile surprinse de camerele celor doi pusti sunt superbe, insa raman la parerea ca riscul este totusi prea mare. Viata trebuie sa aiba prioirtate iar nebunia sa ramana undeva in planul secund, acolo unde ii este si locul de altfel, caci toti avem o doza de nebunie in noi.


 

Articole Recomandate

Polițistul ca polițistul, dar și infractorul merge, nu glumă Stăteam aseară cu ochii în monitor și priveam clipul de mai jos. Nu puteam nici să mă mișc. Acțiunea bate orice film cu Van Damme. Totul se petrece în Brazilia unde un polițist pe motocicletă fugăreșt...
James Arthur de România Emisiunea Te Cunosc de Undeva este după părerea mea una dintre cele mai faine existente în acest moment pe micile ecrane, pe lângă iUmor și vocea României. Bine, Vocea României se află în picaj de vre...
Flaviu Cernescu – un tânăr cu adevărat la înălțime Nu știu câți dintre voi ați auzit de Flaviu Cernescu, însă eu l-am descoperit întâmplător pe YouTube. Inițial nici nu am știut că este român. Mi-am dat seama de chestia asta abia la finalul clipului c...

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here