SHARE

Ma uitam de-a dreptul tampit la pustii astia doi. Banuiesc ca sunt ceva rusi dupa limba si nu inteleg cate doage le lipsesc din cap. E nebunie curata sa urci 650 de metri pe o cladire fara sa te asiguri, fara sa te gandesti ca poti sa aluneci in orice clipa, iar de la distanta cu pricina – 650 de metri – e clar ca nici cacat de analiza nu mai ramane.

Pe mine ma ia cu amteala numai cand ma uit acolo. Nu cred ca as putea niciodata sa fac asemenea nebunii pentru ca imi dau seama cat de importanta este viata. In plus, nu am nevoie de laude, nu vreau sa fiu vedeta. Dupa cum puteti vedea, majoritatea celor care fac asemenea tampenii sunt pana in 25 de ani, cersetori de atentie si de faima. Se urca precum maimutele in copac pentru a filma diverse clipuri ce apoi ajung pe Facebook, apoi pe Youtube.

Nu stiu daca cei care fac asemenea escaladari au avut de-a face vreodata cu un psiholog. Nu cred ca le-ar da nimeni vreodata aviz psihologic indiferent de natura sau de situatia solicitarii. Nu se poate sa fii atat de inconstient. Eu inteleg faptul ca increderea in sine atinge cote maxime iar experienta altor nebunii de genul isi spune cuvantul, insa nu trebuie sa uitam niciodata faptul ca suntem niste simplii oameni, vulnerabili si supus greselilor. Nu suntem nemuritori, nu suntem invincibili, iar cei care realizeaza acest lucru cu siguranta nu incep sa faca pe maimutele.

Imaginile surprinse de camerele celor doi pusti sunt superbe, insa raman la parerea ca riscul este totusi prea mare. Viata trebuie sa aiba prioirtate iar nebunia sa ramana undeva in planul secund, acolo unde ii este si locul de altfel, caci toti avem o doza de nebunie in noi.


 

Articole Recomandate

Nebunie pe două roți Și eu care credeam că BucharestBikeTraffic nu are toate țiglele pe casă. Hai că am găsit un nebun adevărat pe două roți, care pedalează după cum am impresia prin New York. Deci eu unul, așa ceva nu am...
El Tipo – cea mai mare surpriză de la iUmor Am văzut multe chestii interesante la iUmor de-a lungul anilor, și pe toate le-am apreciat chiar dacă nu aveau legătură neapărat cu umorul. Haideți să vă prezint cea mai mare surpriză pe care am întâl...
Cele mai bune clipuri cu GoPro Pentru că aceste camere video de acțiune GoPro sunt capabile să facă adevărate minuni, am zis că punem și noi într-un articol cele mai faine 5 clipuri filmate vreodată cu aceste aparate. Evident, este...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here