Prostia in Romania este fara limite, este precum Universul: nelimitat si mereu in expansiune. Prostia clasica surprinsa in aceste interviuri nu are cum sa nu trezeasca putina ingrijorare din partea noastra, a celor care au reusit totusi sa stea departe de ea. Tot stau si ma intreb cat de prost sa fii sa judeci atat de prost sau sa nu fii in stare sa legi 3 cuvinte logice? Ei bine, asa de prost. Foarte multa lume o sa inceapa cu replici de genul “Pai ce ma, tu esti mai destept?”… come on bro… Pe bune?

Cred ca tot ce veti vedea in clipurile urmatoare sunt copii facuti la betie si crescuti fara nici macar o zi de scoala. Nu se poate sa fii atat de incuiat si atat de penibil. Manelele ca manelele, insa ce se intampla cu lumea in sine de se indobitoceste pe zi ce trece? Vad tineri dar si oameni batrani prosti de bubuie si nu trebuie sa ai atestat in prostologie ca sa iti dai cu parerea referitor la cat de prost e unul incapabil sa ege 3 fraze.

Din punctul meu de vedere, chiar daca risc sa fiu asemanat cu Hitler, as propoune exterminarea prostilor si tututoror ce nu sunt in stare sa lege o propozitie coerent. Ne facem de ras in lume cu asemenea dobitoci. Ei sunt cei care isi fac primii bagajul si pleaca in tari straine unde bineinteles ca se fac de ras. Asa ajunge Romania sa fie asemanata cu o tara de hoti si de prosti, in ciuda oamenilor foarte inteligenti care isi au salasul in aceasta tara. Ceva de facut? Ceva idei? Sa se interzica manelele, cocalarismele si pitipoancele… Sa traim din nou in anii 90 cand parca nu erau atatea probleme de genul.

 


 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.