SHARE

Despre viata in inchisoare pot sa vorbeasca doar cei care au fost inchisi. Noi, cei care nu am facut niciodata ilegalitati nu vom stii niciodata ce inseamna sa fii privat de libertate. Libertatea este cel mai de pret lucru pe care oamenii il au dupa sanatate, iar societatea a construit un fel de pedeapsa prin aceasta privare de libertate pentru cei care nu sunt capabili sa traiasca in liniste si pace alaturi de ceilalti oameni.

Jungle Jail este o animatie hazlie, insa destul de realista. In ea sunt prezentate caractere de genul “muschi fara minte” si “slabanogul inteligent”. Ca intotdeauna, inteligenta este cea care primeaza in societate iar oamenii cu muschi fara minte, ajung sa fie supusi la un moment dat.

Jungle Jail m-a impresionat atat prin povestea animatiei cat si prin cursivitate si actiune. Sincer sa fiu, internetul este plin animatii plictisitoare taxate probabil prin tonele de dislike-uri. Pana la urma, animatiile tin si de personalitatea fiecaruia si oamenii, indiferent de varsta adora desenele animate de calitate. Nu trebuie sa fii copil ca sa te uiti la Jungle Jail. Copilul zace in fiecare dintre noi indiferent de varsta. Se spune ca purtam copilaria in suflet pana in ultimul moment al vietii noastre.

O sa revenim si cu alte animatii de genul care cu siguranta o sa va placa la fel de mult cum imi plac mie. Jungle Jail este o lectie de viata pe care cu totii ar trebui sa o invete mai devreme sau mai tarziu. Indiferent de cantitatea de muschi pe care o ai, trebuie sa fii constient de faptul ca cea mai puternica arma din lume la momentul actual este informatia. Oamenii sunt fiinte inteligente si mereu o sa apara situatii in care muschii nu au nici cea mai mica importanta.

Articole Recomandate

Cadoul Sunt unele lucruri în viață destul de dureroase, despre care nu doar că nu se poate vorbi, dar cu greu se poate scrie. Clipul ce urmează este unul cu mare încărcătură emoțională și cred că nu reușea n...
Scame de praf Nu știu cine ar fi putut să aibă atâta imaginație astfel încât să creeze un asemenea film de animație, însă merită felicitări. Întotdeauna am apreciat oamenii cu imaginație, creativi, oamenii  care au...
Fugu – sau ironia sorții   De mult nu am mai văzut o animație atât de interesantă. Pe lângă faptul că este una foarte foarte scurtă, este foarte  sugestivă. Despre ce-i vorba? Ei bine, avem una bucată pește care nu vr...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.