SHARE

Atunci cand ai o nunta pe cap, trebuie sa o organizezi ca l carte. Nu este loc de gresala sau de intarziere. Cu toate ca este recomandat sa lasi nunta in seama celor care se ocupa cu organizare de evenimente, poti incerca daca te crezi destul de stapan pe tine sa o organizezi singur.

As vrea sa merg la o nunta organzata de o persoana obisnuita, insa cu multa imaginatie. As vrea sa merg la o nunta organizata in corturi si o sa va spun imediat de ce. Eu sunt mai exclusivist si imi plac oamenii cu imaginatie. Daca va hotarati vreodata sa faceti o nunta in corturi, veti avea parte de:

  • Un peisaj extraordinar. Toata lumea se ingramadeste intre 4 pereti ai restaurantelor atunci cand vine vorba de nunta. Mie personal nu mi se pare nimic de sarbatorit intre 4 pereti. E nevoie de spatiu si de liniste. Pe malul marii sau la munte se pot organiza evenimente extraordinare.
  • O suprafata mult mai mare. Corturile se pot monta pe suprafete imense, nu sunt fixe. Niciodata nu poti fi luat prin surprindere de numarul mare de invitati. Multi s-au grabit sa inchrieze un local pentru nunta apoi s-au vazut pusi in situatia de a-l schimba datorita numarului prea mic de locuri disponibile.
  • O nunta diferita cu amintiri de neuitat. Cred ca toata lumea este de acord atunci cand spun ca o nunta pe malul marii sau pe varf de munte este ceva cu totul deosebit. Mereu am spus ca unirea a doua destine trebuie sa fie un eveniment atat de unic, incat nimeni sa nu il poata uita. Amintirile sunt cele mai importante suveniruri pe care le tinem in suflet. Atata timp cat vom avea o nunta altfel fata de cele normale, vom ramane si noi in mintea invitatilor.

Dupa cum puteti vedea, nunta organizata in corturi are destule avantaje astfel incat sa te faca sa iti doresti sa fii diferit. Daca te-ai saturat de organizari tipice si vrei sa iesi din tipare, organizeaza nunta in corturi.

Articole Recomandate

4 motive să cumperi scule pneumatice profesionale de pe net Internetul a evoluat destul de mult în ultimii ani și a devenit un suport magnific pentru magazine, pentru comerț în general. Unul dintre cele mai mari avantaje ale internetului este faptul că a încep...
3 motive pentru care becurile cu LED nu sunt scumpe Discutam ieri cu un amic despre becuri, cumpărase o lustră și se gândea ce fel de becuri să aleagă. I-am recomandat niște becuri cu LED care costau în jur de 25 de lei/bucata și mi-a zis că nu sunt să...
Ce-i mai convenabil? Să mergi să mănânci la restaurant sau să comanzi mâncare ac... În ultimii ani, mai toate restaurantele au început să livreze mâncare la domiciliu. Și-au dat și ele seama că în România nu o să existe niciodată o cultură pentru mâncatul la restaurant ca-n străinăta...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here