The Backwater Gospel spune povestea unui sat in care moartea vine in vizita destul de des. De fiecare data cand vine, un suflet se va pierde si un om va muri. Moartea vine la intervale regulate de timp ca sa isi ia sufletul, insa intr-o zi nu ia pe nimeni. Toata lumea e debusolata. Frica, panica, teroare. Nimen nu stie ce se intampla, nimeni nu intelege de ce Moartea nu isi ia sufletul si pleaca ca de fiecare data.

Dupa o buna bucata de vreme, stresul atinge cote maxime cu un cetatean care este diferit de restul. Intreaga comunitate incepe sa-i atribuie vina pentru faptul ca Moartea si-a schimbat obiceiul si in final, intreaga comunitate sfarseste dezbinata de proprii oameni. Toti se omoara intre ei si Moartea le ia sufletele tuturor. Probabil asta astepta calm Moartea, toate sufletele, nu doar unul singur ca pana acum.

Aceasta animatie mi se pare geniala si calitatea ei atat grafica cat si creativa este taxata cu milioane de vizualizari si like-uri pe Youtube. Intotdeauna mi-au placut animatiile cu talc, animatiile de calitate si aceasta merita sa faca parte din categoria animatiilor pe acest site. Ador sa descopar animatii bune pe despre care nimeni nu mi-a povestit nimic inainte.

Poate ca sufletul de copil, mereu tanar si mereu in cautare de aventura ma impinge de la spate pentru a cauta noi animatii. E o pasiune de-a mea si cu siguranta in curand voi pune bazele unui intreg site cu asemenea clipuri. The Backwater Gospel merita cele 10 minute din plin si cu siguranta nu veti simti ca va pierdeti vremea privind aceasta animatie. Eu inteleg faptul ca personalitatea oamenilor nu este niciodata la fel si ca se pot gasi multe critici in aceasta pelicula, insa inclin sa vad partea buna din aceste animatii precum morala sau calitatea de creatie.

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.