Ca si in realitate, in aceasta scurta pelicula 2 barbati se caftesc pentru mana unei domnite. Se pare ca prostia exista pe planeta inca de la inceputuri, nu este ceva specific civilizatiei contemporane. Bineinteles ca in aceasta cafteala se sare calul atat de mult, incat la final, cei doi gentlemani autentici nu mai au nici macar domnita, atat de distrctivi sunt. Este vorba despre orgoliul barbatesc prostesc, orgoliu care starpeste tot in calea lui. Este un clip cu morala si dupa parerea mea, este unul destul de reusit. Calitate buna de creatie, de executie dar si de scenariu.

Gentlemens este o animatie care se adreseaza tuturor barbatilor care sunt gata sa distruga totul in jur pentru a obtine mana unei femei. Poate dupa ce o veti urmari o veti intelege mai bine si veti renunta la orgoliul prestesc ce de foarte mkulte ori este distructiv. Trebuie sa gandim putin logic si sa comportam ca niste gentlemani adevarati, nu ca unii inchipuiti. O doamna are nevoie de atentie dar si delicatete, are nevoie de un caracter calm, bland si constructiv. Niciodata o doamna nu o sa accepte alaturi un barbat distructiv sau violent. Daca o va face, atunci va suporta consecintele. Nu exista mila pentru femeile care ajung prin spitale din cauza barbatilor pe care cica ii iubestc… Daca violenta incepe sa faca parte din relatie nu ai motive pentru care sa continui. E foarte greu sa iti gasesti jumatatea in ziua de azi, asa ca mare atentie la ce gentleman inchipuit acceptati langa voi.

Filmul este unul cu morala dupa cum spuneam, tine 7 minute nsi 46 de secunde, nu transmite plictiseala si te tine in suspans pana la final. Spre deosebire de alte animatii care incep bine si se termina dezamagitor, acest este bine conceput de la inceput pana la sfarsit.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.