Am urmarit cele 5 minute cu sufletul la gura, trebuie sa recunosc. Filmul imi aduce aminte de vechile pelicule cu Van Damme pe care le urmareai 2 ore fara sa-ti dai seama pe unde a trecut timpul. E atat de greu sa mai vezi in ziua de azi un film de actiune de calitate, incat majoritatea sunt destul de plictisitoare.

Eu unul am renuntat sa ma mai uit la filme pentru ca 99% din filmele aparute in ultimii ani sunt foarte slabe. Nu mai exista acel film de actiune capabil sa te tina captiv in scaun, cu sufletul la gura pe toata durata acestuia. Ma plictisesc in primele 5 minute de film si abandonez, prefer sa fac altceva in acel interval de timp.

Shaolin Soccer este genul de film care te tine captiv in scaun si te face sa traiesti la intensitate destul de mare fiecare cadru. Tinand cont de faptul ca Romania este o tara a fotbalului, sau fotbalul este sportul rege, un asemenea fiml nu are cum sa nu prinda la public. Dovada stau cele peste 4 milioane de vizualizari de pe Youtube. Daca lumea intreaga aproba acest clip, cu siguranta va fi un succes si pe meleagurile noastre. Fotbalul traieste in continuare prin spectatori, asa cum spunea Hagi la conferinta de presa din 98 de dupa meciul cu Paraguay… Avem nevoie de oameni pe stadioane iar cu Shaolin Soccer parca iti vine sa mergi la stadion sa te bucuri de fazele LIVE ale unui meci de fotbal real.

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.