Epilarea este grija numarul 1 a femeilor care se respecta. Cred ca nimeni nu iubeste femeile cu par pe ele si din acest motiv, nici nu o sa discut despre ele in acest articol. O sa discutam despre femeia moderna a societatii anului 2015.

Dupa cum stim cu totii, femeia moderna nu mai are treaba cu gatitul, spalatul, nici macar cu crescutul copiilor. Femeia moderna este independenta si independenta o primeste automat atunci cand are un job bine platit si un statut social superior. In ziua de azi nu mai exista femei gospodine sau de casa. majoritatea pierd ore bune pe la saloanele de coafura sau de infrumusetare – Spa… Trebuie sa se faca cat mai frumoase pentru a face parte cu brio dintr-o societate achtiata dupa frumos.

Niciodata cultul frumosului nu a avut un impact atat de masiv in randul populatiei cum are in ultimii ani. Facebook si retelele de socializare contemporane au reusit sa duca la nivelul urmator narcisismul si expunerea neconditionata. Vedem cu totii pe Facebook acele poze ale fetelor in oglinda ori in alte ipostaze, taxate cu aprecieri de sute si uneori chiar mici de like-uri. Femeia moderna vrea sa se simta apreciata si trebuie sa fie populara.

Femeia moderna nu sta la cratita, este populara si are nevoie sa isi intretina frumusetea. Se duce la saloane de epilare definitiva Suceava si la saloane Spa. Femeia moderna investeste foarte multi bani in propria imagine si sincer sa fiu, nu mi se pare a fi o problema aceasta investitie. Independenta este daca de siguranta si statut social. Femeia din start porneste la drum cu un minus datorita mentalitatii colective a societatii contemporene romanesti: misoginismul. Foarte multi barbati disconsidera femeile si le situeaza din start pe o treapta inferioara doar din princina sexului. Femeia moderna este ambitioasa, stie ce vrea de la viata si vrea sa demonteze misoginismul impus de societate. Drept vorbind, trebuie sa existe egalitate intre sexe si doar o societate cu prejudecati va socoti femeia pe locul doi din start doar pentru simplul fapt ca este femeie. Urat rationament mai avem noi, romanii…

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.