Evenimentele importante din viata trebuie surprinse in poze, indiferent ca discutam despre nunta, botez, majorate, chiar si evenimente business. Se spune ca emblema calitatii sta intotdeauna intr-o poza facuta in mod profesionist, acesta fiind motivul pentru care apelez doar la Jadoris cand am nevoie de poze. S-au dus vremurile cand fotografia era facuta doar de oameni cu adevarat priceputi, pe film cu developari si chestii de genul. In ziua de azi, toata lumea se pricepe la facut poze daca isi cumpara un aparat foto performant, asa ca pentru evenimente importante, trebuie sa apelam doar la oamenii care pot demonstra porfesionalismul.

Un aparat foto performant costa undeva la 4500 lei, insa obiectivele sunt mult mai scumpe. Ele sunt cele care iti asigura calitatea pozelor indiferent de conditii meteo sau lumina. Cu toate acestea, cele mai reusite poze sunt ale oamenilor capabili sa surprinda unghiuri si detalii. Pentru unghiuri si detalii trebuie sa ai in primul rand experienta, talent, scoala.

In momentul cand voi lansa urmatorul meu proiect, voi avea nevoie de niste poze profesionale business, poze care sa fie pe cv-uri si pe paginile web ale proiectului in sine. Cu siguranta as putea sa ma duc in oras sa dau 10 lei pe 4 poze si sa le folosesc, insa atunci cand ai pretentia de a incheia colaborari profesionale, totul trebuie sa para impecabil, totul trebuie sa para imaculat, totul trebuie sa para la nivelul colaborarilor respective.

Pentru nunti si botezuri la fel… e usor sa gasesti fotografi de ocazie si greu sa gasesti fotografi profesionisti pe care sa te poti baza. Atata timp cat discutam despre un eveniment unic in viata, nu il putem lasa in seama celor care nu au pregatirea si experienta necesara sa surprinda momentele si unghiurile care trebuie. Pai cum ar fi sa ai o nunta si sa aflii dupa 2 zile ca fotograful a reusit sa stearga accidental toate pozele facute la eveniment. Ce faci atunci? Imbraci din nou costumul de ginere si inscenezi o noua nunta pentru a face si pozele? E ridicol, asa ca mare atentie in seama cui lasati amintirile voastre. Acestea vor fi singurele care va vor face batranetea mai usoara. Parca te simti din alta lume atunci cand stai cu nepotii in brate si le arati fotografii de la nunta ta din urma cu 40 de ani.

Indiferent cat de bune sunt pozele facute de aparatele foto scumpe, nu ezitati niciodata sa apelati la fotografii cu adevarat priceputi si adevarat profesionisti, mai ales daca discutam de evenimente unice in viata ori din domeniul business. O afacere de succes are in spate foarte mult profesionalism, profesionalism care trebuie sa iasa in evidenta cu fiecare ocazie.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.