Charice este una dintre putinele femei care pot interpreta piesa “And I am telling you I’m not going” mai bine ca originalul. Dupa parerea mea, este una dintre cele mai dificile piese de interpretat din toate timpurile iar cei care reusesc cu siguranta merita atat laudele noastre cat si aprecierea.

Imi plac copiii talentati si mai ales concursurile de talente. Sunt fan fidel Vocea Romaniei dar si AGT, BGT… Mereu imi place sa fiu surprins de un om ce doreste sa demonstreze ca are un har, ma las coplesit de emotiile transmise de o interpretare ce doreste a schimba un destin. Prin emisiuni de genul Vocea Romaniei, destinele celor saraci sau celor putini favorizati de noroc in viata se schimba, au o sansa sa se afirme in domeniul muzical.

Muzica este legata de suflet, de sufletul fiecaruia dintre noi. Traim cu muzica si, in functie de preferinte, reusim sa capatam o personalitate mulata pe muzica si invers. Nu o sa discutam despre manele atata timp cat sunt un gen muzical foarte popular intr-o tara saraca si slab dezvoltata ca si mentalitate, nu ar avea rost.

Pe Charice am vazut-o cantand prima data in urma cu multi ani. Era mult mai mica, insa vocea puternica era aceeasi. Merita ascultata si bineinteles urmarita de-a lungul timpului. Sunt curios de evolutia ei in urmatorii 10 ani si sunt sigur ca nu va trece mult timp pana va reusi sa se afirme la nivel mondial. Daca deja un mapamond intreg a auzit de ea, pana sa isi faca un nume arhicunoscut nu mai este mult. Talentul si priceperea in a canta melodii foarte dificile ii vor croi un renume incet incet, pe masura ce timpul va trece. Asteptam si noi vremea cand o sa o avem invitata pe la o emisiune in Romania, desi sunt aproape convins ca asta nu se va intampla prea curand.

 


 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.