Pe Dave Stewart l-am „cunoscut” de curând. Eram pe YouTube în căutare de oameni talentați când, dintr-o dată, acest clip în care el cântă un cover pentru Zombie (Cranberries) mi-a apărut la recomandate. Nu aveam cum să nu dau click mai ales că am văzut că avea peste 1 milion de vizionări. În plus, întotdeauna dau play la clipuri de genul acesta, în care artiști stradali sunt filmați și urcați pe YouTube. Am știut că este o piesă excelentă din moment ce era artist stradal și avea milionul de vizualizări pentru că de obicei, asemenea filmări nu trec de câteva sute de mii.

Dave Stewart a cântat piesa aceasta pe data de 2 ianuarie 2015, în Drottninggatan (Stockholm, Suedia). Faptul că doar într-un an a reușit să strângă milionul de vizualizări mie unul mi se pare ceva incredibil și este un semnal cât se poate de clar că oamenii sunt încântați de ceea ce aud. Oricum , rația like-dislike este foarte bună. Are 19 mii like și doar 164 dislike. Nu pot să-mi imaginez cine Dumnezeului și de ce ar fi dat dislike la așa ceva. Habar nu am, poate doar cei care urăsc suficient de mult piesa Zombie a celor de la Cranberries.

Vă las și vouă piesa aici, puteți da PLAY și eventual click dreapta și LOOP. Mie mi s-a întâmplat de multe ori să las piesa asta să cânte în loop vreo oră așa, până m-am săturat de ea.  De asemenea, dacă mai cunoașteți piese de-ale lui Dave pe care le considerați la fel de reușite, nu ezitați să lăsați un comentariu la acest clip și vom adăuga și piesa respectivă.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.