În ultimii ani au început să apară cursuri de ski profesionale în România iar acest lucru nu poate decât să ne bucure. Dacă ți-a plăcut întotdeauna acest sport de iarnă dar pur și simplu nu ai avut ocazia să-l înveți, anul acesta ai face bine să te duci să-ți cumperi clăpari, schiuri și să rezervi câteva ore de schi la prețuri avantajoase prin intermediul https://www.aventurio.ro. Vei vedea în continuare cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să te înscrii la cursuri acum, la final de 2016. De asemenea, rezervă cursuri de ski profesionale Romania acum, până nu rămâi pe dinafară, întrucât

3 motive să te înscrii la cursuri de schi anul acesta

  1. Vremea ține cu noi. Chiar dacă afară nu ninge, există pârtii artificiale pe la Poiana Brașov, există pârtii excelente pe la Bușteni. Nu cred că-i arde cuiva de schi atunci când afară sunt -20 de grade Celsius și conform ultimilor ani, dacă se respectă tradiția, adevăratul frig în România vine abia din ianuarie. Așadar, cei care doresc să învețe să schieze fără să tremure de frig, să vină se înscrie la cursuri acum, pe final de an, când vremea încă mai ține cu noi.
  2. Prețurile sunt bune. Cred că rar de tot găsești pe la munte oferte, cursuri pentru schi cu doar 100 de lei pe oră. Să schiezi nu este atât de dificil, tehnica este simplă dar ai nevoie ulterior de multe ore de practică. Așadar, anul acesta ai prețuri mai mici pentru cursuri, lucru de luat în calcul atunci când mai iei și iubita cu tine sau chiar prietenii. Nu știu să fi fost în alți ani oferte mai bune ca acum.
  3. Pârtiile sunt mai libere. Cea mai mare îngrămădeală pe pârtiile de schi este după data de 1 ianuarie pentru că atunci pot să-și ia concediu majoritatea românilor. Chiar dacă toți ar vrea să-și ia de Crăciun, nu se întâmplă chiar așa. Ei primesc liber într-o lună în care oricum nu se întâmplă prea multe din punct de vedere economic. Dacă vei face un efort să mergi acum măcar un weekend, vei putea să înveți să schiezi pe o pârtie ceva mai lejeră față de normal.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.