Jordan Smith este cu siguranță o apariție foarte carismatică. Este genul acela tipic de american gras, cu ochelari, despre care nu ar spune nimeni vreodată că are 30 de ani, pe care toată lumea l-ar considera virgin și etc. Cu toate acestea, omul a câștigat The Voice în Statele Unite după ce și-a ales antrenor pe Adam. Da, o asemenea voce a câștigat în 2015 The Voice. Știu că în România nu ar crede nimeni posibil așa ceva, dar iată că americanii sunt în stare să treacă peste prejudecăți.

În plus, vocea lui Jordan Smith este aparte. Dacă nu ar fi afișat chipul lui eu unul aș fi crezut că o femeie este cea care interpretează. Într-un final s-a dovedit a fi un bărbat foarte simpatic, cu o voce de mierlă. Mie mi-a plăcut nespus de mult interpretarea lui, a ales Chandelier. Mi se pare de departe una dintre cele mai faine interpretări ale acestei piese la The Voice și nu numai. Există foarte multe cover-uri, însă sincer, mie mi se pare de departe cel mai bun, poate și pentru că are acel timbru…

Probabil că în România nu ar fi câștigat niciodată un Jordan Smith pentru că oamenii nu ar fi votat niciodată un gras, un ochelarist, un tip care pare că are 30 de ani și pare încă virgin și chestii de-astea. La noi e țara în care prejudecățile sunt mult mai importante decât orice altceva iar oamenii nu doresc să renunțe la ele. Dacă v-a plăcut Jordan Smith nu ezitați să-mi spuneți și mie printr-un comentarii la această postare. Chiar sunt curios să văd ce crede lumea despre acest interpret.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.