Măi fraților, eu am mai văzut oameni capabili să facă jonglerii, circurile sunt pline de așa ceva, dar ca Viktor Kee nu am văzut niciodată pentru că omul combină jongleria cu muzica, cu teatrul, cu dansul și ceea ce a ieșit e ceva uimitor. Viktor este un ucrainean care a căpătat cetățenia americană în urmă cu 20 de ani, are 45 de ani deși nimeni nu crede, omul arată foarte bine pentru vârsta lui. Mie-mi place pentru că se vede de la o poștă că este super sensibil. Sensibilitatea asta se simte și în numărul său, în prestația pe care o are la America-s Got Talent.

După ce veți vedea clipul sunt sigur că veți ajunge la aceeași concluzie ca și mine, și anume că Viktor este un jongler care face lucruri nemaivăzute. Exact pentru asemenea oameni sunt făcute spectacolele de genul AGT. De-asta le și urmăresc, nu prostiile care se dau pe la Românii au Talent. În România calitatea este foarte slabă pentru că nu există oameni talentați cu personalitate ca să-i aduci pe micile ecrane. Căci aici nu e vorba despre talente doar, ci și despre conexiunea cu telespectatorii, ai nevoie de oameni cu personalitate care să participe, nu analfabeți ca românii.

Noi nu vom avea niciodată emisiunile americanilor pentru că nici nu se vrea. În momentul în care nu există interes pentru un anumit lucru, iese ceva de tot rahatul, exact ca Românii au Talent. Acolo ar trebui să se ducă la spart de semințe și la dansat din buric pe manele, alea sunt talentele românilor din păcate.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.